Jezu Krishti është Perëndia
Jeta e vërtetë dhe e PërjetshmeMirë se vini në faqen tonë të internetit!


Para se të shkoni poshtë në faqe, meditoni disa minuta për pyetjen e mëposhtme:Ku do ta kalosh Përjetësinë tënde?Në Qiell?
Ose


Ne Ferr?Ferri është i vërtetë, dhe Ai është i Përjetshëm.


Mendo për këtë!
Tani relaksohuni! Gëzoni lexim! Hiri i Zotit Jezu Krisht qoftë me ju!


Mësimet dhe dëshmitë janë të disponueshme në versionin PDF. Nëse dëshironi t'i keni në formatin e librit, thjesht klikoni në ikonën PDF dhe do të mund t'i shkarkoni.


Ju jeni të lirë të përdorni mësimet dhe dëshmitë e kësaj Faqeje, qoftë Për Ungjillëzimin tuaj, qoftë për predikimin tuaj, me kusht që përmbajtja e këtyre mësimeve dhe këtyre dëshmive të mos modifikohen ose ndryshohen në asnjë mënyrë, dhe që faqja mcreveil.org të citohet si burim.