Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Huomaathan

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

KIRKON VIIMEINEN HERÄTYS
(Näky Tommy Hicks)

(Päivitetty 03 02 2024)


1- Johdanto


Rakkaat veljet Kristuksessa, haluamme jakaa kanssanne näyn entisestä Jumalan palvelijasta, jota ei tunneta kovin hyvin uskonnollisessa ympäristössä. Hän on kanadalainen Evankelista Tommy Hicks, jonka kautta Jumala sai aikaan suuren hengellisen herätyksen Argentiinassa vuonna 1954. Vuonna 1961 tämä Jumalan mies sai näyn Jeesuksen Kristuksen kirkosta ja viimeisestä lopunajan palvelutyöstä. Tässä näyssä hän näki kirkon surullisen tilan aikojen lopussa ja kuinka Jumalan oli määrä herättää kansansa pasuunan äänen edessä. Jumalalle kunnia!


2- Vision alku


Tämä näky alkoi 25. heinäkuuta, noin kello 2.30 aamulla, Winnipegissä, Kanadassa. Olin tuskin nukahtanut, kun näky ja ilmestys, jonka Jumala antoi minulle, tuli eteeni. Näky palasi kolme kertaa aamulla 25. heinäkuuta 1961, ja se osui täydellisesti yhteen pienintä yksityiskohtaa myöten. Olin niin liikuttunut ja liikuttunut ilmestyksestä, että se on muuttanut täydellisen näkemykseni Kristuksen ruumiista ja viimeisestä lopunajan palvelutyöstä. Suurin asia, mitä Jeesuksen Kristuksen kirkolle on koskaan annettu, on vielä edessä. On niin vaikeaa auttaa miehiä ja naisia ymmärtämään ja ymmärtämään se asia, jonka Jumala haluaa antaa kansalleen lopunaikana.


3- Näky Kristuksen ruumiista


En usko, että ymmärsin täysin enkä voinut ymmärtää sen täyteyttä, ennen kuin luin Joelin kirjasta 2:23: " Ja te, Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, teidän Jumalassanne, sillä hän antaa teille syyssateen, vanhurskauden mukaan, vuodattaa teille sateen, syyssateen ja kevätsateen, niinkuin entisaikaan." Ei tule ainoastaan satamaan edellistä ja jälkimmäistä, vaan Hän tulee antamaan kansalleen näinä viimeisinä päivinä kaksinkertaisen annoksen Jumalan voimaa.


Kun tämä näky ilmestyi minulle, huomasin yhtäkkiä olevani suurella korkeudella. Missä olin, en tiedä, mutta katselin alas maan päälle, kun yhtäkkiä koko maailma tuli näkyviin - jokainen kansakunta, jokainen suku, jokainen kieli tuli näköni eteen. Idästä ja lännestä; pohjoisesta ja etelästä; Tunnistin maat ja kaupungit, joissa olin ollut. Olin melkein peloissani ja vapiseva, kun seisoin katsellen edessäni olevaa suurta näkyä. Sillä hetkellä, kun maailma ilmestyi, taivaalta tuli salamoita ja erittäin voimakas ukkonen.


Kun salama välähti voimakkaasti maan pinnan yli, silmäni menivät alaspäin - ja olin kohti pohjoista. Yhtäkkiä näin sen, mikä näytti suurelta jättiläiseltä. Kun yritin tuijottaa häntä ja katsoin häntä, olin tukehtua nähdessäni hänet. Jättiläinen oli jättimäinen. Hänen jalkansa näyttivät ulottuvan pohjoisnavalle ja pää etelänavalle. Hänen kätensä venytettiin merestä mereen. En voinut edes alkaa ymmärtää, oliko tämä vuori vai oliko tämä jättiläinen. Kun katselin, huomasin yhtäkkiä, että se oli suuri jättiläinen. Näin, että hän kamppaili elämästään, edes elääkseen. Hänen ruumiinsa oli roskien peitossa päästä jalkoihin ja näytti olevan sidottu. Ja toisinaan tämä suuri jättiläinen liikutti ruumistaan ja käyttäytyi ikään kuin nousisi ylös. Kun hän teki niin, tuhannet pienet olennot juoksivat karkuun. Kammottavan näköiset olennot pakenivat tätä jättiläistä, ja kun hän rauhoittui, he palasivat. Minulle oli hyvin selvää, mitä nämä pienet olennot olivat. Ne olivat kidutuksen välineitä, jotka olivat sitoneet Kristuksen ruumiin niin monien vuosisatojen ajan.


Yhtäkkiä tämä suuri jättiläinen nosti toisen kätensä kohti taivasta ja sitten hän nosti toisen kätensä. Kun hän teki niin, nämä tuhannet olennot pakenivat pois tämän jättiläisen luota ja menivät yön pimeyteen. Hitaasti tämä suuri jättiläinen alkoi nousta, ja kun hän teki niin, hänen päänsä ja kätensä menivät pilviin. Kun hän nousi jaloilleen, hän oli puhdistanut itsensä roskasta ja saastasta, joka oli hänen yllään, ja hän alkoi kohottaa käsiään taivaisiin ikään kuin ylistäen Jumalaa. Kun hän kohotti kätensä, ne menivät jopa pilvien luo. Yhtäkkiä jokainen pilvi muuttui hopeaksi; kaunein hopea, jonka olen koskaan tuntenut. Kun katselin ilmiötä, se oli niin suuri, etten voinut edes ymmärtää, mitä se kaikki tarkoitti.


Olin niin liikuttunut, kun katselin sitä. Huusin Herran puoleen ja sanoin: "Oi Herra, mitä tämä tarkoittaa?" Hän vastasi: "Haluan antaa teille takaisin ne vuodet, jotka heinäsirkat, skarabeet, saasta ja varkaat, jotka olin lähettänyt keskuuteenne, olivat syöneet suuressa laumassani. Pienet lapseni, olen antanut teille aarteeni. Sinä kuulut minulle. Sinä olet minun. Olen rakastanut teitä ikuisella rakkaudella. Nyt Minun voimani täytyy tunkeutua sinuun. Hengellisiä lahjoja, jotka olen antanut teille, on käytettävä kuolevan ja kadotetun maailman hyväksi. Teen työtä palauttaakseni sinut ennalleen."


Ja tuntui kuin olisin todella ollut Hengessä ja voisin tuntea Herran läsnäolon, vaikka olin unessa. Noista pilvistä tuli yhtäkkiä suuria nestemäisiä valopisaroita, jotka satoivat tämän mahtavan jättiläisen päälle. Hitaasti, hitaasti tämä jättiläinen alkoi sulaa - alkoi upota ikään kuin itse maahan. Sillä hetkellä, kun hänen jättimäinen muotonsa suli maan pinnalla, alkoi sataa paljon. Nestemäiset valopisarat alkoivat tulvia itse maata. Kun katselin tätä jättiläistä, joka näytti sulavan, yhtäkkiä siitä tuli tuhansia ihmisiä maan päällä. Kun näin näyn edessäni, ihmiset nousivat seisomaan kaikkialla maailmassa. He nostivat kätensä ja ylistivät Herraa.


Juuri sillä hetkellä tuli suuri ukkonen, joka tuntui pauhaavan Taivaalta. Käänsin silmäni ylöspäin ja yhtäkkiä näin tämän valtavan valkoisen olennon, valkoiseen pukeutuneen hahmon, joka oli häikäisevän valkoinen - loistavin asia, jonka olen koskaan nähnyt koko elämässäni. En nähnyt kasvoja, mutta jotenkin tiesin, että ne olivat Herra Jeesus Kristus. Hän ojensi kätensä maailman kansojen ja kansakuntien päälle. Kun Hän osoitti heitä kohti, tämä nestemäinen valo lensi Hänen kädestään tähän henkilöön ja voimallinen Jumalan voitelu tuli heidän ylleen. Heti kun se kosketti henkilöä, heidän kätensä olivat täynnä sitä. Ja kun nämä ihmiset saivat tätä "taivaallista balsamia", he menivät sairaaloihin, kaduille ja psykiatrisiin koteihin; he kävivät läpi koko maan. Näin heidän ylittävän valtameret ja tulen ja kohtaavan voitokkaasti kaikenlaisia vainoja, kun Henki nosti heidät maan päältä ja vietiin moniin paikkoihin.


Heidät sijoitettiin sinne, minne Jumala halusi heidät. He olivat valmiita ja aseistettuja taisteluun. Kuulin heidän sanovan: "Minun sanani mukaan, parantukaa", ja kun tämä nestemäinen voima virtasi heidän käsistään, jokainen, jota se kosketti, parani välittömästi ja palasi täydelliseen terveyteen. Ymmärsin, että näky oli osoitus Jumalan valtakunnasta kaikille, jotka seuraisivat Häntä. Näin jatkuvasti ihmisten liikkuvan eteenpäin kuin joki, näin ihmisten parantuvan, sokeiden avaavan silmänsä, kuurojen kuulevan ja konkreettisesti kuinka tuhannet ihmiset ottivat vastaan Suuren Ilmoituksen Voiman. Tämä voima toimii syvällä heidän sisimmässään, heissä itsessään nesteytetyllä tavalla. Ketään ei kirkastettu, mutta vain näitä yksinkertaisia sanoja toistettiin jatkuvasti: "Minun sanani mukaan parane".


En tiedä, kuinka kauan katsoin sitä. Näytti siltä, että se meni päiviin ja viikkoihin ja kuukausiin. Näin Kristuksen, kun Hän jatkoi kätensä ojentamista. Mutta oli tragedia. Kun Hän ojensi kätensä, oli monia ihmisiä, jotka kieltäytyivät Jumalan voitelusta ja Jumalan kutsusta. Näin ihmisiä, jotka tunsin, ihmisiä, joiden tunsin varmasti saavan Jumalan kutsun. Kun Jeesus ojensi kätensä tätä henkilöä ja tuota henkilöä kohti, he yksinkertaisesti painoivat päänsä ja alkoivat vetäytyä liukuen pimeyteen. Näin kärsimyksen heidän kasvoillaan: hinta oli liian korkea. Heistä tuntui liian tärkeältä pitää oma henkensä. He eivät halunneet siirtyä eteenpäin. Hinta oli suurempi kuin he pystyivät kestämään. Ja lopulta heidät heitettiin ulos pimeään ikuiseen yöhön. Mustuus tuntui nielaisevan ne kaikkialla. Olin hämmentynyt katsellessani sitä.


Nämä ihmiset, jotka Hän oli voidellut, peittivät maan. Näitä ihmisiä oli satoja tuhansia ympäri maailmaa, Afrikassa, Aasiassa, Venäjällä, Kiinassa, Amerikassa. Jumalan voitelu oli näiden ihmisten yllä, kun he lähtivät Herran nimessä. Näin nämä Jumalan lapset, kun he lähtivät matkaan kaikilta elämänaloilta, he olivat rikkaita miehiä; He olivat köyhiä miehiä. Näin ihmisiä, jotka olivat halvaantuneita ja sairaita, sokeita ja kuuroja. Kun Herra ojensi kätensä antaakseen heille tämän voitelun, he paranivat ja lähtivät matkaan.


Tämä on sen ihme. Tämä on sen loistava ihme. Nuo ihmiset ojensivat kätensä aivan kuten Herra ojensi heille, ja sama nestemäinen tuli oli heidän käsissään. Kun he ojensivat kätensä, he sanoivat: "Minun sanani mukaan, ole sinut tehty terveeksi." Kun nämä ihmiset jatkoivat tätä voimallista lopunajan palvelutyötä, en täysin tajunnut, mitä se oli. Katsoin Herraan ja sanoin: "Mitä tämä tarkoittaa?" Hän sanoi: "Tämä on se, jonka teen viimeisenä päivänä. Palautan kaiken, mitä syöpämato, palmumato, toukka ovat tuhonneet. Tämä, minun kansani lopunaikana, menee eteenpäin, ja mahtavana sotajoukkona se pyyhkäisee yli maan pinnan."


Kun olin näin suurella korkeudella, saatoin nähdä koko maailman. Katselin näitä ihmisiä, kun he kulkivat edestakaisin maan päällä. Yhtäkkiä Afrikassa oli mies, ja hetkessä hänet kuljetettiin Jumalan Hengessä, ja ehkä hän oli Venäjällä, Kiinassa, Amerikassa tai jossain muussa paikassa ja päinvastoin. Kaikkialla maailmassa uskovat etenivät yhä enemmän ja enemmän. He tulivat tulen, ruton ja nälänhädän läpi. Ei tuli eikä vaino voinut pysäyttää heitä. Vihaiset väkijoukot tulivat heidän luokseen miekkojen ja aseiden kanssa, ja Jeesuksen tavoin he kulkivat väkijoukon läpi, eivätkä väkijoukot löytäneet heitä. Mutta he lähtivät Jeesuksen nimessä, ja kaikkialla, missä he ojensivat kätensä, sairaat paranivat, sokeat silmät avautuivat. Pitkiä rukouksia ei tarvittu.


Yksi asia, joka teki minuun vaikutuksen tarkasteltuani näkyä niin monta kertaa mielessäni, on se, etten koskaan nähnyt noiden uskovien mainitsevan kirkkoa tai kirkkokuntaa. He olivat vain menossa Herran Sebaotin nimessä. Halleluja! Kun he marssivat eteenpäin Kristuksen palvelutyönä lopunaikana, nämä ihmiset palvelivat väkijoukkoja maan päällä. Kymmenet tuhannet tulivat Herran Jeesuksen Kristuksen luo, kun nämä ihmiset astuivat esiin ja esittivät sanoman tulevasta valtakunnasta tänä viimeisenä hetkenä. Se oli niin loistavaa! Ne, jotka kapinoivat, suuttuivat ja yrittivät hyökätä niitä työntekijöitä vastaan, jotka antoivat viestin.


Jumala tulee antamaan maailmalle tänä viimeisenä hetkenä sellaisen näytöksen, jollaista maailma ei ole koskaan nähnyt. Näitä Jumalan lapsia oli kaikilta elämänaloilta. Tutkinnot eivät merkitse mitään. Näin nämä työntekijät, kun he kulkivat maan päällä. Kun yksi näytti kompastuvan ja kaatuvan, toinen tuli hakemaan hänet. Ei ollut "iso minä" ja "pieni sinä". Heitä yhdisti yksi asia; Näistä ihmisistä virtasi jumalallinen rakkaus, kun he kulkivat yhdessä, kun he työskentelivät yhdessä, kun he elivät yhdessä.


Se oli loistavinta, mitä olen koskaan tuntenut. Jeesus Kristus oli heidän elämänsä teema. He jatkoivat matkaansa, ja näytti siltä, että päivät kuluivat, kun seisoin ja näin tämän näyn. Saatoin vain itkeä - ja joskus nauroin. Se oli niin ihmeellistä, kun nämä ihmiset kulkivat läpi koko maan näyttäen Jumalan voimaa tänä viimeisenä lopun aikana.


Kun katselin itse Taivaasta, oli aikoja, jolloin suuria tämän nestemäisen valon tulvia lankesi suuriin seurakuntiin. Ja että seurakunnat kohottivat kätensä ja näennäisesti ylistivät Jumalaa tuntikausia ja jopa päiviä, kun Jumalan Henki tuli heidän päälleen. Jumala sanoi: "Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle." Se on juuri sitä, mitä Jumala teki. Jokaiselta, joka sai tämän voiman ja Jumalan voitelun, Jumalan ihmeet virtasivat jatkuvasti.


Näin myös ihmisiä kaikista kansoista täysin muuttuneina: Siperiassa, Kanadassa ja Afrikassa ja sitten kaikkialla maailmassa. Näin kirjaimellisesti Hengen vievän heidät pilviin ja johtavan heidät omiin maihinsa. Sitten näin jättimäisen ilmestyksen tulevan ulos pilvistä. Se ilmeisesti antoi heille käskyjä, ja he menivät sinne, minne käski heidän mennä: länteen, itään ja muihin suuntiin.


4- Ylösnousemus


Ja toisaalta, kun nämä ihmiset kulkivat ympäri maata, suuri vaino tuli maan joka puolelta. Yhtäkkiä kuului toinen suuri ukkosen jyrinä, joka tuntui kaikuvan ympäri maailmaa. Jälleen kuulin äänen sanovan: "Tämä on minun kansani; tämä on minun rakas morsiameni." Kun ääni puhui, katsoin maata ja näin järvet ja vuoret. Haudat avattiin ja pyhät kaikkina aikoina ja kaikkina aikoina nousivat. Kun he nousivat haudoista - yhtäkkiä, kaikki nämä ihmiset tulivat joka suunnasta - idästä ja lännestä, pohjoisesta ja etelästä, ja he muodostivat jälleen tämän jättiläismäisen ruumiin. Se oli niin ihmeellistä. Se oli niin kaukana kaikesta, mistä voisin koskaan unelmoida tai ajatella.


Tämä valtava ruumis alkoi yhtäkkiä muodostua ja muotoutua uudelleen, ja sen muoto oli mahtavan jättiläisen muodossa, mutta tällä kertaa se oli erilainen. Se oli järjestetty kauneimpaan, upeaan valkoiseen. Hänen vaatteissaan ei ollut tahroja eikä epäpuhtauksia, kun taas Hänen ruumiinsa muotoutui. Kaikenikäiset ihmiset kokoontuivat yhteen muodostaakseen tämän ruumiin. Hitaasti, ylhäältä Taivaasta, Herra Jeesus tuli ja tuli pääksi. Jokainen olento oli täydellisyyden täyteydessä. Kuulin toisen ukkosenjylinän, joka sanoi: "Tämä on rakas morsiameni, jota olen odottanut. Hän tulee esiin, jopa tulella koeteltuna. Tätä hän on se, jota olen rakastanut aikojen alusta asti."


5- Jumalan tuomio


Kun seisoin siinä katselemassa, yhtäkkiä katseeni kääntyi kauas pohjoiseen, ja näin tuhoa, miehiä ja naisia huutamassa tuskissaan, rakennuksia sortumassa. Sitten kuulin neljännen kerran äänen sanovan: "Nyt vihani vuodatetaan maan päälle". Jumalan viha purkautui maailman kaikista päistä, ikään kuin se olisi kaatunut hyökyaaltona maan päälle. Jumalan viha ja oikeudenmukaisuus purkautui suuren ja sanoinkuvaamattoman kärsimyksen kautta: koko maan kansat, jotka olivat hylänneet Kristuksen, saivat täyden maljan. Olin kauhuissani ja vapisin tämän hirvittävän näytelmän edessä, jossa kaupungit ja kansakunnat pyyhkäistiin kokonaan tuhon alle. Kuulin itkun ja valittamisen; kuulin ihmisten nyyhkytyksen. He huusivat etsiessään turvaa kallioiden koloista, mutta luolat ja vuoret avautuivat. He heittäytyivät veteen, mutta vesi ei nielaissut heitä. Mikään ei voinut tuhota heitä. He yrittivät riistää itseltään hengen, mutta eivät voineet.


6- Tempaus


Kuulin äänen jälleen, kuin mahtava ukkosenjylinä: "Katso, Ylkä tulee, tule ulos, tule häntä vastaan, sillä hän on Majesteetin Jumala. Madaltakaa ovet ja kamanat, kumartakaa kasvonne, kumartakaa, kumartakaa kaiken kunnian Jumalan sisäänkäyntiä". Juuri tällä hetkellä taivaallisen musiikin harmoniat kuulostivat Jumalan signaalilta. Tälle musiikille olivat ominaisia hienot äänet ja soinnut, joilla oli vertaansa vailla oleva voima ja vertaansa vailla oleva rikkaus, jota yksikään ihmiskorva ei ollut koskaan havainnut tai edes kuvitellut, niin ihmeellinen oli Karitsan laulu, joka oli päällekkäin Mooseksen laulun kanssa.


Jälleen käänsin katseeni kohti tämän loistavan ruumiin loistavaa näkyä, joka oli puettu kauniiseen valkoiseen loistavaan vaatteeseen. Näin loistavan ruumiin, joka otettiin ylös taivaallisiin. Tämän näyn, jonka olin nähnyt - olin nähnyt lopunajan palvelutyön, viimeisen tunnin. Meidät puetaan Jumalan voimaan ja voiteluun. Meidän ei tarvitse saarnata saarnoja. Meidän ei tarvitse olla riippuvaisia ihmisestä, emmekä ole kirkkokuntien kaikuja, mutta meillä on elävän Jumalan voima! Me emme pelkää ketään, vaan menemme Herran Sebaotin nimessä!


Noista ihanista hetkistä tähän päivään asti nämä sanat kaikuvat sielussani: "Hän tulee pian - Hän tulee!" [Näyn loppu].


7- Päätelmä


Rakkaat Jumalan lapset, jos tämä näky veljestämme Tommy Hicksistä toteutuisi, se olisi helpotus Jumalan kansalle, joka, kuten juuri luitte ja kuten voitte itse nähdä, on tällä hetkellä sidottuna eikä voi enää edes liikkua. Kuten Olen laulanut korvissanne useita vuosia, saatana on ottanut haltuunsa Jeesuksen Kristuksen kirkon; hänen asiamiehensä ovat asettuneet sinne ja hallitsevat ylimpänä. Kaikki kauhistukset, jopa käsittämättömimmät, asettuivat kirkkoon. Annan teille muutaman esimerkin:


Noidat ovat ottaneet Jumalan palvelijoiden tittelit ja viettävät aikaansa mainostaen saatanallisen maailman heille antamaa voimaa. Eronneet miehet ja eronneet ja uudelleen naimisiin menneet koirat kutsuvat edelleen itseään Jumalan palvelijoiksi. Iisebeleistä ja muista vetten seireeneistä on tullut niin kutsuttuja Jumalan palvelijoita, ja jokaisella on palvelutehtävänsä. Satanistit, jotka esiintyvät entisinä satanisteina ja väittävät ottaneensa Jeesuksen Kristuksen vastaan, opettavat ja harjoittavat satanismia jumalanpalveluksen keskellä, ja näin he perehdyttävät uskovaiset noituuteen. Jokainen jumalanpalvelus muuttuu saatanalliseksi istunnoksi, jota kutsutaan vapautukseksi. Parannuksen kaste unohdetaan. Niin sanotut uudestisyntyneet kristityt naiset käyttävät housuja ja muita erilaisia inhottavia asuja, joita kutsutaan seksikkäiksi. Tekohiuksista, tekokynsistä, meikeistä, koruista ja muista iljettävistä asioista pimeyden maailmasta on tullut niin kutsuttujen kristittyjen kunniaa tänä päivänä. Yökerhojen nostalgikkojen viettelemiseksi järjestetään kuoroiksi kutsuttuja viettelysryhmiä. Opetukset keskittyvät vain rahan keräämiseen kymmenysten, uhrilahjojen, erilaisten lahjojen, lupausten ja muiden saatanallisten sitoumusten muodossa. Aineelliset siunaukset, vauraus, niin sanottu vapautus jne. ovat ainoat viestit, joita velhopastorit antavat joka päivä. Kummallista kyllä, kristityillä, jotka kuuntelevat heitä, on Raamattuja ja he osaavat lukea. Todellisuudessa Jeesuksen Kristuksen kirkko on vain varjo entisestä itsestään.


Eräässä seminaarissa yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun selitin, mitä Jeesuksen Kristuksen seurakunnasta oli tullut, eräs Jumalan lapsi huudahti, että saatana istuu seurakunnan päällä. Vastasin: "Ei, rakkaani, saatana ei istu kirkon päällä, vaan saatana kirjaimellisesti makaa kirkon päällä." Jos olin jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan kertonut Jumalan lapsille, että saatana oli kirjaimellisesti maannut Jeesuksen Kristuksen kirkon päällä, voitte nopeasti kuvitella, mitä kirkosta on tullut tänä päivänä: Todellinen hullujenhuone; varkaiden, käärmeiden ja muiden äärimmäisen pahojen saastaisten henkien luola. He juhlivat siellä joka päivä, pilkkaavat ja uhmaavat elävää Jumalaa suurella ylimielisyydellä ja hämmästyttävällä menestyksellä ja kysyvät Jumalan lapsilta, missä heidän Jumalansa on? Tällä hetkellä he ovat vallassa, ja he tietävät sen. Mutta he eivät tiedä, että heidän valtansa Jumalan kansaa kohtaan päättyy pian.


Herra siis hylkäsi kirkkonsa saatanan käsiin useita vuosia sitten. Tämän vuoksi saatanan agentit menestyvät ja vaikuttavat voittamattomilta. He tekevät mitä haluavat Jumalan kansan kanssa. He kulkevat voitosta voittoon Jumalan kansasta siinä määrin, että he ovat vakuuttuneita siitä, että heistä on tullut kaikkivaltiaita. Siksi kerroin teille opetuksessa " Vapautuksesta", joka löytyy mcreveil.org webbisivustolta, että jos te, Jumalan lapset, ette pyydä Herraa täyttämään Hänen lupaustaan Malakia 4:6:ssa myöntämällä teille viimeisen suuren hengellisen herätyksen, Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tuhota tämä sukupolvi.


Malakia 4:5-6"5Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. 6Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi."


Lopuksi aion uskoutua teille. Jos sotajoukkojen Herra ei täytä lupaustaan myöntämällä kansalleen tämän Malakian julistaman äärimmäisen suuren hengellisen heräämisen, seurakunnan odottama Ylöstempaus tulee olemaan ei-tapahtuma. Toisin sanoen, jos ei ole viimeistä hengellistä herätystä, tempauksen jälkeen, maailma ei edes tiedä, että jokin tapahtuma on tapahtunut.


Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa